Contact

Wil je langskomen?

Gezellig!

Het Proeflokaal is gedurende openingstijden vrijblijvend zonder reservering te bezoeken voor een lekker speciaalbiertje of iets anders. Voor grotere groepen zijn reserveringen gewenst. Een brouwerijbezoek kan enkel via reservering. Het is het handigste als je ons een mail stuurt via onderstaand formulier of via proeflokaal@weerterstadsbrouwerij.nl

Voor actuele prijzen verwijzen we je graag naar de menukaart of de pagina met al onze mogelijkheden. Heb je tevens een allergie of dieëtwens? Dan horen we dat graag.

 

In verband met aanhoudende drukte nemen wij geen reserveringen meer aan na 20:00. Tevens nemen wij geen reserveringen aan voor ons terras: Het is echter wel mogelijk op het terras plaats te nemen indien hier plek is.

Let op, een reservering is pas definitief zodra u een bevestiging van ons hebt ontvangen!

Bereikbaarheid

Proeflokaal de Weerter Stadsbrouwerij ligt tegen de brouwerij aan en bevindt zich op een uiterst toegankelijke locatie. Dichtbij het centrum van Weert en slechts 4 minuten lopen vanaf het NS station. We beschikken over ruim voldoende fietsenstallingen. Voor parkeren met de auto kunt u terecht op de naastgelegen Q-Park (betaald). Het is niet toegestaan om in de naastgelegen woonwijk te parkeren!

Proeflokaal de Weerter Stadsbrouwerij
Parallelweg 143
6001 HM Weert