Waar heb jij zin in?

Mogelijkheden

Op de bonnefooi

Biertje?

Als we open zijn is iedereen welkom! Een speciaalbiertje uit eigen brouwerij, al het huisgemaakt lekkers uit Sandra’s keuken, een goede bak koffie of een lekkere gin-tonic. We hebben het allemaal; ook als je zomaar even aan komt wandelen. Ook al hou je niet van speciaalbier, of begin je het net te ontdekken; wij helpen je verder. Iedereen die bij ons werkt is enthousiast over bier en kan je adviseren. Ook als ’t geen bier is!

*Onze bierkaart verandert dagelijks.

Maar welke vind jij lekker?

Proeverij

We kunnen je op meerdere manieren iets lekkers laten proeven: je kiest zelf iets van onze grote kaart, je laat je adviseren, deelt flessen met je medeproevers of je doet bij ons een verrassingsproeverij van de tap. De proeverij kunnen we samenstellen van 3 tot 8 rondes waarbij je elke ronde een ander biertje krijgt om te proeven. Opbouwend in smaak, inclusief uitleg en ’n leuk verhaaltje over het bier. Hier kunnen we natuurlijk een lekkere plank om te delen bij serveren, of al het ander lekkers van de kaart. Proeverijen zijn mogelijk te reserveren, maar dat is niet verplicht.

  • 18 CL
 • 3 rondes € 10,-

  • Meest afgenomen: 4 rondes €12,-

 • 5 rondes  €14,50

 • 6 rondes  € 17,-

 • 7 rondes € 19,-

 • 8 rondes € 21,-

Hoe word het gebrouwen?

Rondleiding

Het is bij ons mogelijk om een brouwerijbezoek onder begeleiding van een gids te plannen met, indien gewenst, een bijpassende proeverij. De rondleiding zelf duurt ongeveer 45 tot 60 minuten. De proeverij gaat door tijdens de rondleiding; met lege handen naar ketels vol vers bier staren is voor ons geen optie! Voor een rondleiding met proeverij kun je ongeveer 2 tot 2,5 uur aanhouden, afhankelijk van het proeftempo.

 • Rondleiding per persoon* €10,-

  Met een minimum van € 50,- per groep
  Groepsprijzen zijn mogelijk vanaf 15 personen

 • Bijpassende proeverij per persoon € 12,-

  Een proeverij van 4 stuks á 18cl
  Bij combinatie rondleiding en proeverij, 1 ronde extra van het huis!


  *Bij rondleidingen is het mogelijk dat meerdere groepen gecombineerd worden

Daar krijg je honger van!

Gerechtjes

Hoe lekker is het om bij een heerlijk biertje een lekker bijpassend gerecht te mogen nuttigen? Wij weten als geen ander onze bieren te combineren met gerechten, gemaakt met of bijpassend bij het te proeven biertje. Op onze menukaart staan kleine gerechtjes, gemaakt om meer te kunnen proeven op een avond. Natuurlijk kun je dit maaltijdvullend maken door er meer te bestellen, eventueel met bijpassend bier! Ook serveren we planken om te delen; niets is leuker dan een borrel met een tafel vol lekkers.

Unieke locatie

Zakelijk

“Een keer wat anders dan de standaard zaaltjes! Wat een leuke sfeer!” Een veelgehoord compliment van onze zakelijke gasten. In een andere setting presenteren, bij elkaar komen of afsluiten met een proeverij en een rondleiding; het kan allemaal in ’t Proeflokaal. Wij werken hiervoor graag op maat; aarzel niet om contact op te nemen om meer informatie in te winnen.